Aquesta és la web del seu despatx d'advocats a Sant Cugat del Vallès. Sempre busquem l'excel·lència, oferim un tracte pròxim, professional i amb gran compromís per a aconseguir els millors resultats per als nostres clients.

Àrees de pràctica

Tenim l'experiència i els coneixements tècnics

Societats i negocis

En el nostre despatx d'advocats, disposem d'experts en l'assessorament per a la constitució, transmissió i compravenda de societats, negocis i empreses. La realització d'inversions i la gestió de negocis requereix de la màxima agilitat per al que és necessària la professionalitat, serietat i rapidesa amb la qual treballen els nostres especialistes, sempre sota la més estricta confidencialitat.
Anar a l'àrea de Societats i negocis

Herències, testaments i reclamacions successòries

Bufete Navarro des de la seva fundació ha estat assessorant els seus clients particulars en aquelles qüestions de caràcter personal, com ara el dret de successions, oferint sempre un tracte professional i personal adequat a cada client.
Anar a l'àrea d'Herències, testaments i reclamacions successòries

Protecció i recuperació del patrimoni

El nostre equip legal és especialista en Protecció i Recuperació del patrimoni. Si desitja recuperar el control d'una propietat, realitzar una reclamació de quantitat econòmica o anul·lar un contracte, en el bufet d'advocats Bufet Navarrès l'ajudem buscant sempre la millor solució per a vostè.
Anar a l'àrea de Protecció i recuperació del patrimoni

Resolució de conflictes familiars

La nostra àmplia experiència en separacions, divorcis, procediments de guarda i custòdia i molts altres en els quals es resolen conflictes familiars, havent-hi els nostres advocats intervingut en contes de casos de Dret de Família, és la millor garantia perquè els nostres clients aconsegueixin el millor resultat en cada cas. Àmplia experiència i contínua actualització per a estar al dia de qualsevol novetat és el que ofereixen els nostres professionals per a les persones que ens confien els seus assumptes de família.
Anar a l'àrea del Resolució de conflictes familiars

Defensa judicial

En el cas que fos necessari acudir a judici, en Bufet Navarrès posem a la seva disposició el nostre equip d'advocats especialistes en l'àmbit del dret mercantil, civil o penal per a defensar els seus interessos personals o empresarials de la forma més eficaç i amb totes les garanties.
Ha sofert un accident o és víctima d'una negligència mèdica? Contacti amb nosaltres per a una primera consulta gratis, aconseguirem la major indemnització possible per al seu cas.
Anar a l'àrea de Defensa judicial

¿Necesitas una solución a un problema legal?

El equipo de Bufete Navarro está a su disposición para aportar soluciones y defender sus intereses. Si necesita hacernos alguna consulta, contacte con nosotros a través de este formulario, o llamándonos al:
93 675 92 80
Bufete Navarro és un despatx d'advocats. Som un equip de professionals del Dret que busquem sempre aconseguir la millor solució per a cada cas.
envelopemap-markerbubblebullhorncrossmenu