Defensa judicial

Dret mercantil, dret civil i dret penal

En el cas que fos necessari acudir a judici, en Bufete Navarro posem a la seva disposició el nostre equip d’advocats especialistes en l’àmbit del dret mercantil, civil o penal per defensar els seus interessos personals o empresarials de la forma més eficaç i amb totes les garanties.

Ha patit un accident o és víctima d’una negligència mèdica? Contacti amb nosaltres per a una primera consulta gratis, aconseguirem la major indemnització possible per al seu cas.

Som especialistes en

Defensar els teus interessos personals i empresarials

Assistència en procediments mercantils

En Bufete Navarro atenem la direcció de procediments processals i de defensa tant davant tribunals ordinaris com arbitrals en processos mercantils, posant a la seva disposició tots els nostres serveis legals per a defensar els seus interessos i cobrint totes les parcel·les de la vida jurídica de les empreses.

Assistència en procediments civils

Les seves necessitats legals estaran cobertes amb el nostre servei d'assistència en procediments civils. Li donem assistència lletrada davant els tribunals i l'assessorem en matèria contractual. Tota la nostra experiència en dret civil al servei dels seus interessos.
Comptem amb àmplia experiència en diferents tipus de procediments civils com poden ser judicis sobre desnonaments, reclamacions de quantitat per deutes, reclamacions per danys en béns mobles o immobles, per danys personals en accidents de trànsit, accidents per mal estat de la via pública, reclamacions per danys que són responsabilitat d'entitats públiques, per danys causats per negligència mèdica, procediments sobre nul·litat de contractes per falta objecte, causa o consentiment, impugnació o anul·lació de clàusules abusives, defensa en procediments hipotecaris, execucions dineràries i no dineràries, i en molts altres tipus de conflictes econòmics.
info

Reclamacions per accidents de trànsit

En cas d’accident de trànsit pot presentar una reclamació davant els danys soferts, tant personals com materials. En Bufete Navarro l’ajudem a fer els tràmits corresponents per a dur a terme aquest tipus de reclamacions, tant a asseguradores com a empreses i particulars.
info

Defensa penal

El nostre bufet jurídic està especialitzat en Dret Penal. Defensem els interessos dels nostres clients: professionals, persones físiques, operadors amb capital privat, societats civils i empresaris individuals, que necessiten la millor defensa davant els tribunals.
info

Necessites una solució a un problema legal?

L'equip de Bufete Navarro està a la seva disposició per a aportar solucions i defensar els seus interessos. Si necessita fer-nos alguna consulta, contacti amb nosaltres a través d'aquest formulari, o telefonant-nos al:
93 675 92 80
Bufete Navarro és un despatx d'advocats. Som un equip de professionals del Dret que busquem sempre aconseguir la millor solució per a cada cas.
envelopemap-markerbubblebullhorncrossmenu